2012-04-29

Idag har jag segat hemma hela förmiddagen sen mötte jag upp kära Nina för en liten "fikaplugg", vart dock mer fika än plugg. he he. Men efter den hektiska helgen tyckte vi att vi förtjänade lite avkoppling. Senare runt 6-7 mötte jag upp Calvin, Ck, Mandy, Jennifer och Jainie vid t-centralen, vi åkte hem till Jennifer för att exo spazza lite! Jennifer lagade god middag åt oss och det avslutades med lite chips och läsk till exo's showcase. Nu är jag hemma i sängen, sjukt trött.. Men ska nog lyssna på lite musik innan jag går och lägger mig :). Imorgon blir det grillning vid rålis! spännande!

2012-04-29

Har precis kommit hem och kan säga att jag är helt slut! Gick ju och la mig as sent igår så det var sjukt jobbigt att vakna imorse. Hann knappt ens fixa mig så slängde ner allt i en väska samt typ tre olika outfits, sen stack jag till Skärholmen och "hets"handlade saker och ting inför Surprisepartyt som vi hade för vår vän Nina! Åkte sedan med typ ... 5-6 kassar till arbetet och jobbade. Kom ganska mycket folk under kvällen, det jobbiga var att alla kom samtidigt så man hade knappt ens tid att tänka snabbt... Var lite orolig att det skulle vara asmkt folk senare med, behövde gå från jobbet typ kvart över nio. Men som tur var så gick alla samtidigt också runt halv 9. Så jag stämplade ut klockan 9. Sen kom pappa och körde mig till Älvsjö där surprisepartyt skulle vara! Jag hade vart asstressad hela dagen så väl under partyt hade jag sjukt med adrenalin. Det försvann dock runt 11, sen vart jag jätte trött haha. Nu ligger jag i sängen... Ska koppla av med lite musik och drama...

restart

Igår var jag sjukt känslig och irriterad. Varför vet jag inte men det fanns flera grejer jag störde mig på...
Men idag när jag vaknade så kändes allting mycket klarare, förstår verkligen inte vad som var problemet igår, idag "ser jag allt klart och tydligt". Känns så jäkla skönt faktiskt, hatar att gå runt och sura på allt och alla, it's a restart som sagt :D.
Jag är mitt inne i min träningsperiod, har faktiskt skapat en grupp på facebook som heter "träningslogg", flera är med i den och alla tränar efter sitt individuella schema fast rapporterar i loggen vad de har tränat och hur länge etc. 
Den som skippar ett pass får straff på att springa 5 km-7km. haha
Det funkar asbra faktiskt! Alla är sjukt peppade och det är kul att se folk nöjda :).
Beachbody 2012 here I come!
Ska faktiskt ta och gå ut o springa strax! woho. 

Senare blir det jobb och efter jobbet ska jag och nitton andra personer gå och se Avengers! wohoooo. Lite fika blir det innan det också förhoppningsvis :)! 
En annan bra nyhet är att jag och min vän Annam ska åka till Frankrike nästa vecka i 5 dagar och 4 nätter!! halvt spontant och halvt något vi planerat sen december. Nu har vi äntligen hittat sjukt billiga flygbiljetter och hotell. Sista dagen ska spenderas i Disney Land, så jag är sjuuuuuuuuukt PEPP!!!!!!! 
Längtar!!!!!



Waynes

Nu ska jag möta upp Debra, Shili och CK! Vi ska fika på waynes i slussen, senare ska jag iväg till läkaren och sen hemma och plugga :)!
Kanske går ut och joggar idag också, vi får se om jag hinner!

12/04/23


Monday

Så fort min mobil har synkroniserat klart alla låtar så ska jag ta och jogga lite utomhus. Training starts. 
Idag har jag latat mig hemma, städat lite och ... Typ det. Så sjukt lat! 
Senare blir det en varm dusch, och kvällsplugg! 

Igår fikade Calvin, Mandy, Fjola, Jennifer, Tingting och jag på Tullys sen blev det spontan buffe på Pong! Vi hade bara 30 min på oss att ta mat, så alla hetskäkade, vart så mätt trodde inte att jag skulle kunna överleva haha. 



say cheese!

Idag skulle jag egentligen jobba, men igår kväll fick jag feber och sjuukt ont i halsen. Kände det nog hela dagen igår faktiskt att det skulle komma. 
Så är hemma och pluggar. behövdes kanske? Hade massa att ta igen. 
Har druckit sjukt mycket chaite i alla fall, det som jag köpte häromdagen. Här ser ni också den nya färgen som jag fixade hos frisören här om dan. Ville egentligen ha brunt hår men de jämnade ut min utväxt och konstiga färg till mörkt istället. Är faktiskt ändå rätt så nöjd!
Jag kanske ser frisk ut på bilden, men believe me, jag pratar som en 70 år gammal gubbe haha!

orchidé oh so beautiful!

I onsdags va jag inne i stan och letade efter en trenchcoat, kappliknande jacka i beach/brun färg. Hittade ingen. 
Gick seriöst runt i alla affärer som fanns, när jag inte orkade mer satte jag mig på cafét högst upp i Åhlens och drack lite te. Chai Te är så gott så att jag köpte med mig chaite från en tehandel hem.
Testade även en röd klänning inne på Zara that I wanna buy buy buy. 
Men det får vänta lite, måste prioritera andra grejer först!
Lite senare på eftermiddagen träffade jag Söta Danniela! Vi fikade och mumsade i oss massa mat. Spelade Rumble mot varandra, haha så sociala är vi :D!
Sen mötte vi upp Johnny och åkte till Calvins mamma's sushiställe! Det heter Restaurang Orchidé! 
Rekommenderar :) åt dumplings och gyoza! myyyccckkeeettt gott!!

Dimsum second time!

Dagen efter Hassans födelsedag käkade jag och några Dimsum nära t-centralen :). sjukt gott as usual!
Min favorit är CSB, ursäkta stavningen men tror det heter cha sui bao ? :D MMmmmm sjukt gott! Kan äta 100 st! Ska lära mig att laga det. 
Efter det käkade vi Glass i gamla stan :) mysigt med glass och vårsol!




Happy birthday!

Nu ska jag spamma med massa bilder etc, har vart dålig och inte uppdaterat på ett tag, men bilder har jag tagit! 
Förra veckan va jag i Lappis med några vänner och firade Hassans födelsedag! 
Åkte dit efter jobbet så var relativt trött egentligen men det va kul och jag lärde känna några nya ansikten dessutom! Grattis på födelsedagen i (efterskott) Hassan :)!
Goofy guys!


omotiverad

I haaaaaate it! 
Har prov på tisdag, så sitter med plugg just nu. Men har puttat alla böcker bort till kanten av bordet. Jag haaaataaar att plugga. Ibland... Eller ganska ofta tänker jag "Vad är meningen?", varför ska man sitta uppe till jätte sent på natten för plugg?? 
Jag vill sova!! Finns så mycket annat jag kan hitta en större mening för. Like watching movies, or listening to music or read a book (som man gillar själv). lol 

Ah.. Den här gången vet jag inte om jag blir godkänd eller inte. Ligger på kapitel 2 av 12. Så jag hoppas, hoppas, hoppas att jag klarar mig. 
Imorgon ska jag seriöst studera. Sista dagen. Så typiskt mig!


Iwishuponastar

Idag har jag förövrigt, vart och hälsat på hos pappas jobb med min kompis Annam. blev massa sushi, yakiniku och gyoza till lunch! nom nom nom..
sen stack jag till jobbet och jobbade ca 3.5 timme och sen hem! sjukt soft!
Igår var vi och såg på spontanbio efter att jag slutat jobba runt 9 tiden, vi såg på the hunting games (heter det så?).
Den va okej :) haha, faktiskt liiite bättre än jag tänkt mig.
Imorrn ska jag luncha på Fridays med Tomio och sen blir det jobb till midnatt. På söndag blir det fest!

Nice weekend! !


saranghe!

så jag och Jennifer satt och disskuterade vilka mina top5 inom Exo är. Jag hade seriöst ingen aning, för allt jag ser är Chen från exo-m! ha ha 
Men jag lyckades bygga upp en typ av lista.
1. Chen
2. Kai
3. Xiu min
4. Su ho
5. delad plats Tao, Lay, Baekhyun!
Wiiie :)!

Once again

Påväg in till stan igeeen, är ungefär vid den stationen jag va vid för ca 8 timmar sen.
Hann inte alls ta nån eftermiddags nap :( kommer va sjukt trött sen ikväll.. Men jag tror inte att det blir så mycket folk ändå (hoppas).

Kanske svänger förbi bio sen efter också med min vän Annam!
Nu ska jag iallafall hämta upp en grej jag beställt sen ska jag nog förbi Zara. Köpte en klänning förut som jag tänkte lämna tillbaka ifall jag hittar något finare!

Och sen halv plugga halv sova på nåt café nära jobbet tills jag börjar.


Early morning

Påväg in till stan, ska fixa en grej sen ska jag vandra runt lite tills jag ska möta upp några vänner.
Är det bara jag? Som får ont i kroppen när man vaknat sjukt tidigt? Haha min kropp är inte välskapad nog för tidiga morgnar...

Hoppas att allting går snabbt och jag kan vara hemma igen runt halv 12, vill nämligen hinna sova lite innan kvällsjobbet idag :(!


Picture of the day

Träffade på Tomio idag, så vi gick och käka på Max, sen mötte jag upp min vän Shanice, handlade ett par nya solglasögon. Egobilder tagna med hans kamera :)!





Debut!! finally!


Exo-M och Exo-K har debut den 8e April! so hypaaaaaad!
Exo-K har i korea och Exo-M har i Kina, båda samtidigt (tror jag?) ...Vilken grupp ska jag kolla på!?
Exo-M of couurseeeeee! :) because Chen is there!

Vietnamesiska vårullar, Bibimbap + Sai mai lo!

Nu kör vi all världens mat och lagar viatnamesiskt, koreanskt och kines influerat malaysiskt.
Jag och Debra lagade mat åt ett par vänner i söndags! Först hade vi tänkt köpa ganska mycket färdigt, typ olika marinerade grönsaker etc, men vi bestämde oss för att i sista sekunden laga det själv istället, och det vart mycket lyckat!
14:30-18:00 stod vi i köket och lagade massa mat.
Koreansk bibimbap! med marinerade och stekta grönsaker.
Vi marinerade gurka, zuccini, morötter, böngroddar och spenat!
Toppad över ris med stekt yakiniku och halvstekt ägg!
Vietnamesiska vårullar! med massa blandat i, lol kommer inte ihåg vad allt hette.
Avslutat med en kinesisk dessert som heter Sai mai lo, fast i Malaysia så använder de glass och honungsmelon tydligen!
Den här lilla rätten tog nog längst tid att göra! Man fick börja med det först, och sen skulle det kylas etc.
Matsmältning på G!!
Dagen avslutades med att titta på filmen "the darkest hour".... som va...aaah...okej.

RSS 2.0